perjantai 20. toukokuuta 2011

YLA kyseenalaistettuna II

Rakkaan hevostalli.netin vuoksi säästyin mailin lähettämiseltä, sillä tällaisen pätkän löysin koskien aikaisempaa tekstiäni

Re: YLA etsii tuomareita (vanhoja ja uusia!)
Lähettäjä: katyah.
Päivämäärä: 10.5.11 18:28:54

wrongdoerx, juu ei saa miinuspisteitä mistään, ylimääränen jätetään huomiotta. Taas sitten
-ristiriidat (juurikin tuo että alussa heppa on oikea herranenkeli ja sitten sitä ei pystykään käsittelemään eikä ratsastamaan kukaan, tai ensin todetaan että tulee toimeen kaikkien kanssa ja sitten se hyökkää kaikkien näköpiiriin tulevien päälle. näitä löytyy)
-kirjoitusvirheet (useita, ei mitään "oi tuohon kuuluisi pilkku" vaan useat väärin kirjoitetut sanat, lauseet joista ei saa tolkkua yms)
-päättömyydet (esim. GP-tason shettis, GP-ratsun suku aavikkokameleita yms.)
jättää pisteet osaltaan alhaisemmaksi.


Kouluratsastuksessa pärjäävä twh on yhtä päätön kuin GP-tason shettis, miksi asiaan ei puututa?

Sulattelen asiaa hetken ja kenties kehittelen jotakin sotasuunnitelmaa asian tiimoilta. Helpompi vaihtoehto on unohtaa koko YLAn olemassaolo ja antaa heidän elää yliampuvan epärealistisessa maailmassaan.

1 kommentti:

  1. YLAn pitäjät ovat ilmeisesti aivan hukassa näiden rotujen kanssa! Lähetäpä ylläpitäjälle linkki tähän ja edelliseen (varsinkin siihen) postaukseen ja kerropa asiasi huolellisesti ja selvitä faktat! Törkeää pahviaivoisuutta tuomareilta, varmaan pitäis vaihtaa kokonaan arvostelijat. Luulis jotain oikeutta tulevan, eihän palkinnot noista muuksi muutu mutta tulevaisuuden kannalta.

    VastaaPoista