perjantai 20. toukokuuta 2011

Sananen KTK:sta ja muuta

YLA:n ikävästä mielikuvasta poiketen KTK saa tältä suunnalta hurjasti kehuja!

Minulla on jälleen oma lehmä ojassa, sillä kantakirjan toukokuisesta tilaisuudesta omat hevoseni saivat odotettua paremmat pisteet ja jo heti viimeistä ilmoittautumispäivää seuraavana päivänä. Nopeaa toimintaa sanoo henkilö, joka itse arpoo poikkeuksetta kilpailutuloksensa yhtä rivakasti ja heti, kun vippinä kello lyö 00:00.

Tässä tulokset:
Saddlebred, CLA Supreme Hot Temptation, om. Jasny
18-20-15-17 = 70p. KTK-II
- ryhdikäs
- pystyt vuohiset ej
- erinomainen pää ja kaula
- hyvä rungon pituus

Saddlebred, HWA Harlem's Bad Touch, om. Jasny
19-20-17-18 = 74p. KTK-II
- kevyt kaula
- sopiva rungon pituus
- hyvä takaosa
- hyväasentoiset jalat

Positiivisinta on se, ettei saddlebredejä ole pisteytetty puoliveristen arvostelukaavakkella. Tulen jatkossakin käyttämään kantakirjapalveluita aktiivisesti, jos vain onnistun kalastelemaan tarvittavat meriitit hevosilleni. Pisteet siis tuomareille rotutietoisuudesta ja nopeudesta!

ARJ Laatuarvostelu on tuomareita vaille valmis ja ensimmäinen tilaisuus julkistetaan, kun kaikki osiot ovat saaneet omat pisteyttäjänsä. Odotan itse jo innolla, että pääsen ilmoittelemaan hevosiani mukaan ja haalimaan niille meriittejä.

Lisätiedotuksena Hawan toukokuiset kasvatit, joille kelpaa koti, jossa kilpailun sijasta painotetaan enemmän jalostuskäyttöön. Ja minun puolestani saa teettää niin monta varsaa kuin menekkiä riittää, pysyypä linjat elossa pidemmän aikaa.

Lisähuomiona tämä erinoimainen blogiteksti. Olen tässä nyt muutaman päivän seurannut kyseisellä kaavalla toimivaa virtuaalihevostelijaa hevostalli.netissä ja saa nähdä käykö hänen tallilleen kuten ennustettua. Voin jo kuvitella uuden topicin, jonka otsikkona komeilee 'innostus loppui, hevoset myynnissä'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti