tiistai 3. toukokuuta 2011

Kaikkea uutta ja paljon palominoja

Hawalla on uusi vuodenaikaan sopiva ulkoasu, uusi hevoslistaus, ihan uusi esittely ja paljon uusia hevosia.

Saddlebredkanta lähti taas nousuun, kun ostin viisi yksilöä Crowahills Castlesta. Evm sukuiset Escape Route, Bangkok Dangerous, Safe Passage, Thru the Darkness ja 1-polvinen CRO Dark Fortune. Näiden lisäksi toin itselleni evm orit Castiel's Passion ja Superiority Complex.

Palominojen hevosten lisääntyminen on ihan oma lukunsa, sillä kasvatillani HWA Phenomenal Miragella on suvussaan vain voikkovärisiä hevosia, joista suurin osa on palominoja. Poikkeuksena tamma itse, joka on cremello ja kolmannessa polvessa vaikuttava ruunivoikonkirjava Echo of Sensation.
Tangerinen innoittamana noudatin Hawassa värien periytymistä suuripiirteisesti jo tallin alkuajoilta, vuodesta 2007. Toisaalle muuttavilla kasvateilla minkäänlaista väripakkoa ei ole, mutta sellaisen määräyksen otan käyttöön jos vielä joskus törmään ruunikko x ruunikko varsaan, josta tulee esimerkiksi voikonkirjava. En kuitenkaan vie asiaa kovin pitkälle. Katson vanhempien värit ja koitan saada varsasta mahdollisimman realistisen, ettei yksivärisistä hevosista tule kirjavaa varsaa ym.

Kaikkien näiden hankintojen lisäksi Crowahills Castlesta Hawaan matkusti ihana evm morganori Caladrion ja Ravenwood Ranchilta yksipolvinen arabitamma Selene ox.
Minun ja TK:n tulevan ratsutalliprojektin vuoksi Hawaan muutti maskotiksi myös Päivärinteestä suloinen shetlanninponitamma Päivärinteen Mimi ja Nebelhaftista vuonohevosori Fenrir NB.

Postauksen päätteeksi on pakko avautua lyhyen valituksen muodossa siitä, ettei ARJ kalenterin ylläpitoon saa yhteyttä! Lähetin sähköpostia jo viikko sitten, eikä vastausta ole kuulunut ja niin kauan kalenteri pysyy päivittämättömänä.
+ Ottakaa tarvittaessa yhteyttä ja lähettäkää reippaasti vaikka sähköpostia ennen kuin alatte tekemään vääriä johtopäätöksiä, kyse on ihan eri syistä kuin "hommat kesken jättämisestä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti