perjantai 25. marraskuuta 2011

Pakko saada vinkuintian vihreä bambuponi

Tämä on valituspostaus, siirry eteenpäin mikäli kitinä ei kiinnosta!

Olen _suunnattoman kyllästynyt ht.netissä pyörivään Deliboz buumiin. Joka -tun ikisessä harvinaistopicissa on jonkun pakko sanoa siitä jotakin. Siunatkoon! Sille on todellakin syynsä miksi se hevonen on reaalimaailmassakin harvinainen.

Tässä topic, joka sai minut jälleen kerran hermostumaan.

"Rodusta ei edes löydy paljoa tietoa saatika kuvia, mutta paljolti samanlaisia kuin terskinhevoset joten niidenkin kuvia voi käyttää."
Terskinhevonen on myös harvinainen, se on myös hieman suositumpi rotuna. Hanki siis terskinhevonen jos haluat käyttää terskinhevosen kuvia. Tietoa rodusta ei toki paljoa löydy, mutta se mitä hevosmaailmassa tästä konista lukee (Delibozia pidetään hieman hankalana luonteeltaan. Useilla yksilöillä on taipumus peitsiin), ei vakuuttaisi ainakaan minua hankkimaan sellaista.

"Kyseinen rotu kaipaa kipeästi lisää siitä kiinnostuneita ja kasvattajia (;"
Eikä kaipaa! Virtuaalimaailmassa on rotuja, jotka ovat monikäyttöisempiä kuin Delibozit, yleisempiä kuin Delibozit, saman näköisiä, mutta värikkäämpiä kuin Delibozit, parempiluontoisia kuin Delibozit, sellaisia, joille löytyy kuvia paremmin kuin Delibozeille ja joista löytyy tietoa enemmän kuin Delibozeista. MIKSI SIIS JOKU -TUN DELIBOZ?! Virtuaalimaailmassa on sitäpaitsi monta harvinaista rotua, jotka ihan oikeasti kaipaavat kasvattajia (saddlebred vinkvink).

"Ku pakko saada olla joku vinkuintian vihree bambuponi et voi kitistä sitä ku muilla ei oo samaa rotua."
Tämä hieno lause on lainattu TK:lta, en voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi huney.

Toinen samankaltainen ilmiö, joka ihmetyttää edelleen on pohjoisnorjanponi. Pohjoisnorjanponeilla useimmat virtuaaliharrastajat käyttävät islanninhevosten kuvia ... miksi heillä ei siis suoraa ole islanninhevosta? Samanlaiset rodut noin muuten, mutta issikalla on jopa yksi askellaji enemmän.

1 kommentti:

  1. Samaa ihmettelen mäkin ja pohjoisnorjanponit mua jopa vähän ärsyttää -okei issikkaihminen on aina issikkaihminen, mutta silti. Se on tyyliin issikka ilman passia? Wtf? Hankkikaa sitten 4-käyntinen islantilaismopo...

    VastaaPoista