torstai 24. marraskuuta 2011

ARJ, Hawa ja HCT kuulumisia

Näin pääpiirteittäin minulle ja virtuaaliselle elämälleni kuuluu hyvää.

Askellajijaos pyörii entiseen tapaansa TK:n päivittäessä kalenteria, joskin kilpailujen suosio on vähäistä, niin osallistujien kuin järjestäjienkin tasolta. ARJ Laatuarvostelu saatiin vihdoin kasaan ja ensimmäinen tilaisuuskin julki. Tässä oli pari vuotta aikaa valmistella, kisata ja kirjoitella tekstejä hevosille, mutta myöskään laatiksen suosio ei ole ollut kovin suuri.
Ensi vuodelle on lähes jo 100% varmasti pystyyn nousemassa vanha tuttu ARJ-Cup, jota itse jo innoissani odottelen!

Hawa puolestaan on kokonsa puolesta taas venynyt ja paukkunut, kun uusia hevosia tupsahtelee kuin sieniä sateella. Erityisen ylpeä olen 4-polvisesta HWA Psychic Amnesiasta, jonka suku koostuu kokolailla pelkistä omista tuontihevosistani ja Hawan kasvateista. Suvussa tosin on mukana myös muutama hieno Calalainen!
Jaksoin vihdoin päivitellä Hawan hevosten sivujakin sen verran, että kilpailukalenterit saatiin lähes ajan tasalle. Se taas tarkoitti sitä, että oli aika järjestää uusia kilpailuja. Muutama hassu normaalista poikkeava (tangerine ja TK) ihminen on kilpailuihini osallistunut ja usein vain yhdellä hevosella, ja vain yhteen luokkaan .. itse en jaksaisi.
Meiltä on neljä pollea odottamassa arj laatistuloksia myös ja ainakin kakkospalkintoja sieltä toivoisin! Muuten aika tarkkaan olen osannut omat pisteet laskea, mutta evm hevosten sukuselvityksistä en osaa sanoa juuta enkä jaata, kun ne eivät erityisosaamisiini kuulu.

Oikeastaan ainoa ikävä asia on 1-polviset myynnissä olevat kasvattini, jotka ei ole oikein tahtoneet käydä kaupaksi. Johtuuko tämä nyt sitten rodun huonosta suosiosta vai onko hevosissani ja tallissani jotakin vikaa?

HCT:n saralta minulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. Riveihimme on tässä jo kymmenen kuukauden aikana ilmoittautunut väkeä tasaisesti, vaikka itse olenkin hieman ehkä epäaktiivinen jäsenlistaa päivittämään. Seuramme jäsenille avoimia NJ näyttelyitä on pidetty kiitettävästi ja muutamat sellaiset pitäisi itsekin järjestää, kun vain saisi aikaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Mie ainakin olisin laatikseen hevosiani raahaamassa, kunhan joskus niitä siihen kuntoon saan. D: Mistä tulikin muuten mieleen että HWA Touch Of Insanity aloittelee pian kilpakautensa. En myöskään malta odottaa mitä mieltä näyttelytuomarit ovat tammasta mieltä kun siirtyy isojen luokkiin -varsana se ansaitsi FF (Finest foal) arvonimen. Laatukasvatti. :)

    En usko että tallissa ja hevosissa on mitään vikaa. Ehkä saddlebred on vain sen verran vieras rotu monelle -itsekin siihen tutustuin tosiaankin vasta hiljattain. Tekisi mieli joku noista ostaa mutta ehkä maltan mieleni nyt, sitten myöhemmin tulen myytäviä katsomaan. :) Olisi ihan hauska nimittäin saada "Inkulle" myöhemmin sulho omaankin omistukseen...

    VastaaPoista
  2. Mie olen kyllä taustalta melko ahkerasti seurannut Inkun menestystä, nenä kiinni ruudussa ja päivittäin! Upea se on (aikuiskuvaa odotellessa). :w

    Ihan mahtavaa saada kivaa palautetta, se piristi päivää kummasti, kiitos. Ja tervetuloa Hawaan ostoksille koska vain! (:

    VastaaPoista