maanantai 15. elokuuta 2011

tangerine ei ole kuollut

Tiedän.. minusta ei ole viimeaikoina kuulunut oikeastaan yhtään mitään, enkä ole tänne blogiinkaan kirjoittanut minkäänlaista tilannetiedotusta toisin kuin Jasny. Tässä siis hieman samantyylinen päivitys ja lisäyksenä vielä ilmoitus hitaasta palailusta takaisin Calan pariin.

Alkukesästä vetäydyin hiljalleen pois virtuaalipiireistä taukoilemaan pariksi kuukaudeksi, mutta mulla on jopa ihan hyvät (köhköh) selityksetkin jo takataskussa! Vierellä oleva kuva on selittely-yritys alkukesän poissaololle. Matka Saksaan, lakkiaiset, parikymppiset sekä kaverin muutto Saksaan söivät suurimman osan kesä- ja heinäkuustani. Heinäkuussa palailin virtuaalimaailmaan, mutta kaiken huomioni vei toinen tallini, Prismatic.

Työ- tai opiskelupaikkaa minulla ei tällä hetkellä ole, joten niihin en voi vedota taukoillessani. Teen ainoastaan pätkätöitä - viimeksi mm. Jurassic Rockissa viime viikonlopun, josta ilmeisesti sain uutta puhtia virtuaalipuuhiin, sillä Cala on hiljalleen palailemassa eloon. Uusi leiska Calalle on työn alla, sekä olen juuri miettimässä Calan loppukesän varsoja - odotettavissa on siis uusi, melko yksinkertainen leiska sekä varsarysäys arabeista ja saddlebredeista kiinnostuneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti