torstai 3. maaliskuuta 2011

Rainbows n Stuff

Hawaan muutti tänään kaksi uutta ja suloista saddlebredneitiä, Tijuana's White Tigress ja Ocaron Opal of Liberty. Lisäksi toin (SkillBillin nimiavustuksella) kaksi evm herraa Double or Nothing ja Cyborg Soldier. Aikaisemmin pyrin rajoittamaan hevosmäärän kasvua hieman, mutta nyt olen sitä mieltä, että tulkoon jos on tullakseen. (:

Lisäksi Tijuana otti minut ARJ:n leipiin päivittämään kalenteria, joten jos kilpailut eivät ilmesty sinne halutussa aikataulussa niin minua voi syyttää vapaasti. :D

2 kommenttia:

  1. Ihan sellainen kysymys koskien tuota kalenteria kun jos sinä sitä kerta nykyään päivität, niin olisiko siihen taulukkoon mahdollista saada yksi uusi sarake jossa lukisi kisojen lisäyspäivä kuten esim. ERJ-kalenterissa? Vaikka ensi kuusta lähtien, kun se sarake olisi siihen taulukkoon vielä helppo lisätäkin. :)

    Olet varmaan itsekin huomannut että nyt sieltä on tosi hankala bongata uusimpia kisoja, jos ei muista kalenteria ulkoa. :--D yersiniokin muistaakseni oli tätä mieltä.

    VastaaPoista
  2. Kiiskinen, mie olen vain päivitysapu ja jätin postiin tijuanalle viestin asiasta, mutta ei hän ole vissiin sielä vieraillut sen jälkeen. Voisin kuitenkin kuvitella, ettei tijuana nosta hirveää meteliä jos kalenteriin ensi kuusta laitan lisäyspäivän. :D

    VastaaPoista