maanantai 23. tammikuuta 2012

Jasnyn kuulumisia osa 2

Sitä on vähän tullut taukoiltu taas. Suurimmalle osalle tästä ei ole ollut haittaa, mutta anteksipyyntöni Kiiskiselle ja criseldalle heidän hevostensa sivujen myöhästymisestä. Pidän pollet mielelläni edelleen ja tulevat kyllä saamaan huomiota, mutta ymmärrän jos viive ei teille passaa. (:

Raven Lord
Pelaamisen lisäksi olen puuhastellut muiden rotujen kuin  saddlerien kanssa. Minulla on ilo esitellä ensimmäinen ja ainut suomenhevoseni Moon Aarre ja samoin kuvauksin höystetty hannover Nil Frontier. Näiden lisäksi kehittelimme Latun kanssa mahdollisesti ennennäkemättömästä rotuyhdistelmästä orin HWA First Emzik, joka on saddlebred x ahalteke risteytys. Jälkimmäisin poika on vain tarinapainotteiseksi suunnattu, mutta suokin ja puokin tavoitteet ovat korkeammalla.
Minulle on tulossa niin ikään puhdas ahalteke Vecnosta, kunhan saan ruinattua kuvan sille jostain. (Mahdollisesti myös 2-polvinen suomenhevostamma kiinnostaisi, mutta tästä ei sitten puhuta.)

Tammikuun ARJ Laatiksen osanottajamäärä oli huikeat kolme yksilöä, joista yksi oli minun polleni Cyborg Soldier. Tulokset ovat tulossa hyvin pian, sillä vain yhtä tuomaria odotellaan. Ensi kuulle onkin sitten luvassa se ARJ Cup, jota vielä kehitetään kasaan pikkuhiljaa.

HCT:lle on kaavailtu uutta ulkoasua ja ilmettä, jonka mukana tulee mitä todennäköisimmin myös muutama muu uudistus. Esimerkiksi varsinainen askellajipainote jää taka-alalle ja seuraan liittymisestä tehdään entistä helpompaa. Ajan kulku kiihtyy vuosi vuodelta, sillä ensi kuussa Heroic Teamkin juhlii jo yksivuotispäiväänsä. Jos me jaksamme oikein repäistä tangerinen kanssa, niin jonkinlainen piristävä aktiviteetti seuralaisille olisi noin juhlakuukautena tervetullutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti