sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Cala pidemmällä tauolla, tangerine elossa

Heibähei.

Calaa ei ole piiiitkään aikaan tullut päivitettyä kunnolla ja voisinkin melkein sanoa että Cala on nyt pidemmällä tauolla. Missään nimessä en ole Calaa lopettamassa, sen verran tärkeitä hevosia täynnä oleva talli se kuitenkin on, mutta kisauksesta ja kaikesta muustakin ollaan nyt hiukan tauolla. Luulen, että kuitenkin tässä kesän aikana jaksan vähitellen aktivoitua myös Calan kanssa.

Suurimman osan ajastani on tällä hetkellä vienyt uusi koulu, jossa tämänhetkinen projekti on vanhan, 50-luvulla rakennettun höyryveturin entisöinti. Työ on fyysisesti melko rankkaa - vaikkakin todella mielenkiintoista - joten energian puristaminen itsestä kotiin tulon jälkeen on haastavaa.
Virtuaalimaailmasta en kuitenkaan ole kokonaan tauolla, vaan täällä koneen ääressä suurimman osan ajastani on vienyt uusin tallini, piirrettyjä hevosia virtuaalimaailmaan tuova Garbo Gård.

Olen jo pitkään haaveillut tallista, jonka hevoset olisivat kokonaan piirrettyjä ja nyt olen vihdoin saanut otettua itseäni niskasta kiinni. Valitettavasti Garboon painottaminen on syönyt aikaa Calalta ja Prismaticilta, jotka ovat jääneet melkoisen paljon taka-alalle. Yritän kuitenkin potkia itseäni persuksille myös näiden kahden hylätyn kanssa tässä kesän aikana!

Psssst. HCT:lle sain äsken uuden leiskan valmiiksi, luvassa kesäistä ja raikasta, yhden sivun ulkoasua. ;>